La Différence in Berchem

 

Bakkerij La Différence in Berchem: geurende lekkernijen

 

Uw ambachtelijke, wakkere bakker

Als u voor dag en dauw hemelse geuren opsnuift in Berchem … dan bent u waarschijnlijk in de buurt van bakkerij La Différence. Op Facebook begroet de ambachtelijke bakker u alvast met zijn meest geslaagde creatie van de dag. En vanaf zeven uur ’s morgens neemt u die heerlijke wolken geurende lucht mee: in de vorm van knapperig (speciaal)brood, krokante koffiekoeken, warme pistolets of luchtige sandwiches.

 

Meesterlijke bavarois en patisserie

Hebt u iets te vieren, of viert u het leven zelf? Bakkerij La Différence is specialist in chocoladetaarten met biscuit of mousse. Ze tovert losse ingrediënten om in bavarois die uw gehemelte lieflijk streelt. Of dacht u eerder aan een smeuïg stuk broodpudding, een zuurzoet rabarbertaartje of een hartig worstenbroodje?

 

Verbluffend feestgebak

U wilt wel eens een taart in de vorm van een handtas! Of van een auto, een barbie, Pumba of een … ondergrondse parkeergarage? Zo gek als u het bedenkt, zo creatief gaat bakkerij La Différence aan de slag: haast alles ontwerpt hij voor u. Of verrast u uw geliefde met een foto van het hele gezin op uw heerlijke gebak? Uw bakker zet zich alvast aan de voorbereiding.

 

Brood, patisserie en speciaal feestgebak dat dagelijks de straten van Berchem doet geuren? Spring binnen bij bakkerij La Différence!